Milyen dokumentumokra van szükség?

Elege van abból, hogy hitelfelvételkor, vagy bármilyen pénzügyi tranzakció intézése közben rendszeresen az az érzése támad, hogy az ön érdekei az utolsóak a finanszírozóknak és a hitelügyintézőknek? Szeretné végre egy rendkívül ügyfélbarát cégnél a szerződéseit megkötni?

Akkor itt a megoldás! Hitelirodánk egyik rendkívüli előnye, hogy valóban nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink kényelmére az egész ügyintézés alatt, és ugyancsak rendkívüli körültekintéssel intézzük az ügyfelek pénzügyi szerződéseinek megkötését, hogy azok garantáltan a legkedvezőbbek legyenek, és persze a papírmunkára is nagy figyelmet fordítunk.

Hogy miben áll az ügyfélbarát cégstruktúránk?

A hitel igényléséhez nem kell feleslegesen az idejét vesztegetnie, hiszen a dokumentumok másolatai is elegendőek az igényléshez, a Hitelirodánkba befáradnia csupán csak akkor kell mikor a hitelének elbírálása már megtörtént és már csupán csak az elfogadott és folyósításra váró hiteléről kell aláírnia a szerződést.

A hitel igényléséhez pedig valóban csupán néhány dokumentumra van szükség, amelyeket mind fénymásolva, faxon, e-mailben vagy akár levélben is elküldhet nekünk:

Személyes okmányok:

  • személyigazolvány és lakcímkártya
  • adó kártya és TAJ kártya
  • jogosítvány – azonban az sem jelent akadályt, ha nem rendelkezik jogosítvánnyal, csupán egy kezesre lesz szüksége akinek van vezetői engedélye
  • a motor forgalmi engedélyének és törzskönyvének másolata (ha lehetséges, de nem alapfeltétel)
  • munkáltatói igazolás, vagy Apeh jövedelemigazolás és munkahelyi adatok
  • az sem akadály, ha jelenleg nincs állása, hiszen segítségünkkel munkanélküli személy is kaphat hitelt, mindössze egy kezesre van szükség

HITELKALKULÁTOR

A motorhitel-kalkulátor praktikus, használata gyors és nagyon egyszerű, mindössze az igényelni kívánt pénz összegét kell meghatároznia, amely összeg alsó határa 300.000 Ft, felső határa pedig gyakorlatilag a csillagos ég.

Motorhitel-kalkulátor »

Ezek után csupán a felvenni kívánt motorhitel futamidejét kell megadni a kalkulátorban, amely minimum 12 és maximum 96 hónapos időintervallum között választható meg. Magánszemélyként a felső határ 84 hónap.

Teljeskörű és országos motorhitel, motorfinanszírozás a hiteles megoldások portáljától.