Gyorskölcsön néhány nap alatt

Pénzre van szüksége, méghozzá nagyon gyorsan, szinte azonnal? vagy csak kapott egy kihagyhatatlan pénzügyi ajánlatot, amihez gyorsan készpénzre van szüksége?

Egyszerűen és gyorsan igényelhet szabad felhasználású gyorskölcsönhöz, ha van tehermentes motorbiciklije: motorja EuroTax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben, hitel nem jár korlátozással, a motorkerékpár az ön tulajdonában marad, és továbbra is szabadon használhatja.

A KALKULÁTORHOZ KATTINTSON IDE!

A motorfedezetes gyorskölcsön Magyarországon még kevésbé ismert, azonban egy rendkívül kedvező feltételek mellett felvehető hitelfajta. Attól, hogy hazánkban még nem a jól bevált hitelezési gyakorlatok része, nem kell tőle tartania, hiszen a világ számos pontján kínálják a hitelt igénylők számára ezt az igen kedvező és gyors kölcsön folyósítási formát.

Önmagáért beszél a gyorskölcsön egyik alap feltétele, hogy gyakorlatilag csupán 5 nap szükséges ahhoz, hogy hozzájusson a kívánt pénzösszeghez!

Ha ön is szeretné megismerni a más államok számára már régóta igen kedvelt, rendkívül gyors hitelformát forduljon hozzánk bizalommal!

Valóban gyors folyósítású kölcsön

A gyors folyósítású hitelkonstrukciónak több módfelett kedvező előnye is van: elsődlegesen, mint ahogy a neve is mutatja, kivételesen gyors, tehát a kívánt összeghez rendkívül rövid időn belül juthat hozzá az igénylő, hiszen az átfutási idő a hitelbírálattól számítva mindössze 5 napra tehető. Másodlagosan, ami a talán a legfontosabb és egyben a legkedvezőbb előny is, hogy szabad felhasználású, tehát az igénylő személy arra költi amire csak szeretné, semmi sem szabhat határt a vágyainak.

A gyorskölcsön futamideje alatt a motort továbbra is korlátlanul használhatja és akár nyolc éves motorját is felajánlhatja fedezetül! A futamidő rendkívül rugalmas, hiszen 1 és 8 év között szabadon választható meg (magánszemélyek esetében 7 év, céges ügyfelek esetében 8 év a maximum). A motor életkora a gyorshitel lejártakor azonban nem lehet magasabb 12 évesnél, a hónapokat is számítva. A felvehető gyorshitel maximális összege gyakorlatilag nincs korlátozva, a motorkerékpár EuroTax-értékének 80%-át is felveheti, azonban a minimális hitelösszeg 300.000 forint, tehát ez a hiteltípus a kisebb összegű kölcsönök felvételéhez is rendkívül kedvező választás, például személyi hitel helyett.

Hitelirodánk a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb hitelügyintézésre törekszik: csupán személyes irataira, és a motor dokumentációjára van szükség. Az oldal alján egyszerűen használhatja gyorshitel kalkulátorunkat, mellyel pillanatok alatt számíthatja ki a kívánt hitel összegének havi törlesztőrészletét, és ha megfelelőnek találja a becsült ajánlatot vagy csak kérdése van, e-mailen vagy a megadott telefonszámon léphet velünk kapcsolatba!

A hitelfelvétel alap konstrukciós feltételei:

  • a motorhitel futamideje: 1 és 7/8 év között szabadon választható meg ; a hitel pénzneme: az ön igénye szerint EUR természetesen HUF is lehet;
  • a motor kora a gyorshitel futamidejének lejáratakor nem haladhatja meg a 12 évet,
  • felvenni kívánt minimális kölcsön összege: 300.000 forint; maximálisan igényelhető összeg akár: 20 millió forint,
  • a hitelt nyújtó bank részére fedezetül felajánlott motorkerékpár 8 évesnél nem lehet idősebb,
  • a gyorshitel futamideje alatt motorját korlátozások nélkül, szabadon használhatja!

A kölcsön összegének folyósítása a gyorskölcsön bírálattól számítva (az autó és az adósminősítést követően) 3-5 munkanap alatt megtörténik.

Ahhoz, hogy ön gyorskölcsönt tudjon igényelni jövedelmét valamilyen formában igazolnia kell a bank felé. Ezt egyszerűen megteheti munkáltatói jövedelemigazolás vagy az utolsó 2 havi bankszámlakivonatának - amelyre jövedelem érkezett - benyújtásával, de egy APEH által kiállított jövedelemigazolást is bemutathat.

Hitelirodánknál a kölcsön ügyintézése nehézségek és komplikációk nélkül történik, csupán az ön személyes okirataira, a motor dokumentumaira van szükség. A gyorskölcsön kalkulátor egy gyors és egyszerű segítség az ön számára, hogy pillanatok alatt megtekinthesse, a felvenni kívánt összegnél és a kívánt futamidő hosszára, milyen havi törlesztőrészletekre számíthat.

Hitelirodánk gyorshitel ügyintézése teljes körű és országos!

Kapcsolódó oldalak:

További részletek, szükséges iratok
Online motorhitel kalkulátor
Készpénzt kap motorjára: gyorskölcsön
Motor lízingelése
Milyen motorok finanszírozhatók?
BAR-listás? Nem akadály!

HITELKALKULÁTOR

A motorhitel-kalkulátor praktikus, használata gyors és nagyon egyszerű, mindössze az igényelni kívánt pénz összegét kell meghatároznia, amely összeg alsó határa 300.000 Ft, felső határa pedig gyakorlatilag a csillagos ég.

Motorhitel-kalkulátor »

Ezek után csupán a felvenni kívánt motorhitel futamidejét kell megadni a kalkulátorban, amely minimum 12 és maximum 84/96 hónapos időintervallum között választható meg.

Teljeskörű és országos motorhitel, motorfinanszírozás a hiteles megoldások portáljától.