Kedvező motorvásárlási hitel, online kalkuláció

Unja, hogy mindenkinek van már motorja csak önnek nincs? mégpedig azért, mert nem szeretne hitelt felvenni és elegendő készpénze sincsen. Nem kell csupán emiatt lemondani az álmairól, hiszen mi ismerjük a legkedvezőbb megoldást: amely a motorlízing.

Nem kell tartania ettől a lízing szerződés megoldásától sem, hiszen jól bevált és megszokott forma már Magyarországon is az autó, és a lakáslízingelése.

A KALKULÁTORHOZ KATTINTSON IDE!

Miért is ne lehetne tehát mást is lízingelni? Természetesen lehet, jelen esetben a kiválasztott motorkerékpárt!

A lízingelés nem jár rejtett veszélyekkel, sőt garantáltan nem jelent nagyobb kockázatot, mint a hitelszerződések, hiszen az előre megállapított feltételek alapján írják alá a szerződést a felek. Az egyedüli hátrány, amely nem is biztos, hogy az, hogy a motorkerékpár nem az Ön tulajdonában lesz, de azt a megállapodásban foglaltak alapján szabadon, megkötések nélkül használhatja.

A szerződésben foglaltak alapján a lízingszerződés lejártával, a motorkerékpár természetesen az ön tulajdonába kerülhet.

Ha még mindig vannak megválaszolatlan kérdései a pénzügyi lízinggel kapcsolatban, itt elolvashatja mi is az a lízingszerződés?

Lízingszerződés

A lízingszerződés, olyan atipikus forma, amely két fél között, a lízingbe adó és a lízingbe vevő között jön létre. A lízingbe adó fél feladata, hogy az adott eszközt (jelen esetben motort) megvásárolja, és azt a lízingbe vevő fél használatára bocsájtja. Aki rendszeresen lízingdíjat fizet annak használatáért, amely a vételár kamatokkal növelt értékének adott időszakra (hónapra) jutó része. A szerződés lejártakor az eszköz automatikusan vagy maradványérték(az az érték, amelyen az adott eszköz (jármű, gép, berendezés) a hasznos élettartam végén értékesíthető. Azonban ez egy becsült érték, amelyet rendeltetésszerű használatot feltételezve kell megállapítani.)megfizetése ellenében a lízingbe vevő tulajdonába mehet át, attól függően ahogyan a lízingszerződés kötésekor megállapodtak.

Ha ön szeretne bővebb tájékoztatást, és személyre szóló ajánlatot kapni a legkedvezőbb motor lízing lehetőségekkel kapcsolatban vagy vannak még megválaszolatlan kérdései a témában, hívja bizalommal a motor hitel vonalat, hitelügyintéző munkatársaink egész nap várják az ön hívását!

Kapcsolódó oldalak:

További részletek, szükséges iratok
Online motorhitel kalkulátor
Készpénzt kap motorjára: gyorskölcsön
Motor lízingelése
Milyen motorok finanszírozhatók?
BAR-listás? Nem akadály!

HITELKALKULÁTOR

A motorhitel-kalkulátor praktikus, használata gyors és nagyon egyszerű, mindössze az igényelni kívánt pénz összegét kell meghatároznia, amely összeg alsó határa 300.000 Ft, felső határa pedig gyakorlatilag a csillagos ég.

Motorhitel-kalkulátor »

Ezek után csupán a felvenni kívánt motorhitel futamidejét kell megadni a kalkulátorban, amely minimum 12 és maximum 96 hónapos időintervallum között választható meg. Magánszemélyeknél a futamidő legfeljebb 7 év, céges ügyfelek esetében 8 év lehet.

Teljeskörű, országos motorhitel, motorfinanszírozás a hiteles megoldások portáljától.