Motorvásárlási hitel BAR-listára kerülteknek

A bankok nem szívesen ajánlanak önnek hitelt, vagy csak rendkívül kedvezőtlen feltételek mellett, csupán azért, mert Bar listán szerepel a neve? Pedig csak passzív státuszban van? Ráadásul mondvacsinált indokokkal sorozatosan utasítják el hitelkérelmeit? Ha ön a felsorolt problémák bármelyikét tapasztalta már, mi megoldást ajánlunk az ön számára!

Mi köze van a Bar-listának a motorok szeretetéhet, és a vásárláshoz? Mi úgy gondoljuk, hogy ezeknek semmi közük egymáshoz, ha önnek is ez a véleménye tekintse mag a lap alján található motorhitel kalkulátorunkat, hogy megtudja, közelítőleg milyen havi törlesztő részlettel tudunk hitelt ajánlani az ön számára.

A KALKULÁTORHOZ KATTINTSON IDE!

A bankok szabadon, bármely apró hibája miatt adóslistára tehetik az ügyfelüket, azonban megszabadulni a negatív besorolástól nem egyszerű, akár hosszú évek lassú lefolyásába is kerülhet. Miért teszik, vagy inkább tehetik meg ezt a bankok az ügyfeleikkel? Ez talán nem is érdekes az ügyfelek számára, hiszen nekik ettől nem szűnik meg a negatív besorolásuk, de ami igazán fontos a számukra, az az, hogy:

Nálunk megtalálják amit kerestek, hiszen attól függetlenül kaphatnak motorhitelt, hogy a KHR Bar-listáján szerepelnek, és még negatív diszkriminációtól sem kell tartaniuk, sőt semmilyen hátrányt sem kell elszenvedniük a Bar-lista miatt!

Hitelkalkulátor

A motorhitel kalkulátorunk használata gyors és egyszerű, az általa megjelenített becsült érték azonban tájékoztató jellegű, ezért kérjen pontosabb személyre szabott ajánlatot hitelügyintéző munkatársainkról e-mailben az ajánlatkérő lap kitöltésével és elküldésével, vagy motorhitel-vonalunkon.

A kalkulátor használatával és az ajánlatkérő lap kitöltésével és elküldésével önnek semmilyen kockázatot sem kell vállalnia: ha az általuk kínált ajánlat önnek nem felel meg, vagy egyszerűen aktualitását vesztette a hitelkérelem, egyszerűen, korlátozások nélkül elállhat a hiteligényléstől.

Az általunk kínált ajánlatot megtekintenie mindenképpen érdemes, hiszen csak pár percet vesz igénybe, azonban (ami talán a legfontosabb) pénzébe egyáltalán nem kerül!

Hitelirodánk a BAR-listás ügyfeleket semmilyen módon, és semmilyen körülmények között nem akarja büntetni, vagy megleckéztetni az elkövetett, esetleges hibáért. Cascót sem kötelező kötnie, hacsak nem akar. Nincsenek felbukkanó rejtett költségeink az ügyintézésünk folyamata alatt sem!

Egyedülállóan kedvező feltételekkel ajánlunk hitelt azoknak, akik egyszeresen szerepelnek passzív státuszban a BAR-listán.

Hiteligényléshez szükséges feltételek passzív minősítésű, BAR-listán szereplő személyek esetén:

  • önerő, amely a vételár minimum 25%-a (forint alapon, míg EUR alapon ez 40%)
  • munkáltatói igazolás, vagy APEH jövedelemigazolás, vagy csupán 2 havi bankszámla kivonat bemutatása is elegendő, amelyre jövedelem érkezett
  • kezes személy, aki nem szerepel Bar-listán, semmilyen státuszban

Motorhitel ügyintézése KHR(Bar)-listásoknak is teljes körű, országos és díjmentes! A kiszemelt és megvásárolni kívánt motor lehet új vagy használt, illetve a kisrobogótól a nagyteljesítményű sportjárgányig bármilyen, természetesen az ön igénye és választása szerint. Azonban a vásárló személye nem csupán magánszemély, hanem vállalkozó is lehet, a felállás azonban teljes mértékben változatlan marad, mi intézzük a pénzt, ön viszi a motort!

Kapcsolódó oldalak:

További részletek, szükséges iratok
Online motorhitel kalkulátor
Készpénzt kap motorjára: gyorskölcsön
Motor lízingelése
Milyen motorok finanszírozhatók?
BAR-listás? Nem akadály!

HITELKALKULÁTOR

A motorhitel-kalkulátor praktikus, használata gyors és nagyon egyszerű, mindössze az igényelni kívánt pénz összegét kell meghatároznia, amely összeg alsó határa 300.000 Ft, felső határa pedig gyakorlatilag a csillagos ég. Magánszemélyek esetében 7 év, céges ügyfelek esetében 8 év a futamidő.

Motorhitel-kalkulátor »

Ezek után csupán a felvenni kívánt motorhitel futamidejét kell megadni a kalkulátorban, amely minimum 12 és maximum 96 hónapos időintervallum között választható meg. Magánszemélyek esetében 7 év, céges ügyfelek esetében 8 év a futamidő.

Teljeskörű, országos motorhitel, motorfinanszírozás a hiteles megoldások portáljától.