Motorkölcsön - Mi finanszírozható?

Ha Ön szeretne az igazi motortulajdonosok széles táborába tartozni, és érezni az új gép mámorítóan jellegzetes illatát, de csak egy rozoga járgány várja a ház előtt vagy nincs még motorja, nem kell kétségbe esnie, hiszen a motorfinanszírozási hitellel Ön is könnyedén magáénak tudhatja a régóta kiszemelt motort.

Finanszírozható:

 • minden érvényben lévő, mo-i rendszámmal rendelkező motor,
 • az a motor, amely nem sérült, nem törött, egyben lévő jármű,
 • az a motor, amely maximum 8 éves,
 • tehát minden olyan motorkerékpár, amely 8 évesnél nem idősebb (a hónapokat is számítva)
 • az a motorkerékpár, amely kora a kölcsönszerződés lejáratáig nem haladja meg a 12 évet
 • az a hitelkérelem, amely 300.000 Ft-nál magasabb összeget igénylő,
 • az a hitelkérelem, amely 1 évnél hosszabb vagy 7/8 évnél rövidebb futamidejű
 • az a hitelt igénylő személy, aki magánszemély (futamidő: 7 év) vagy cég számára (futamidő: 8 év), cég nevére igényli a hitelt,
 • az a személy, akinek a neve passzív státuszban szerepel a KHR(BAR)- listán,
 • annak a személynek a hitel kérelme, aki nem rendelkezik jogosítvánnyal, de a kezesének van gépjármű vezetői engedélye
 • annak a személynek a hitel kérelme, akinek nincs állása, azonban kezessel rendelkezik, és a kezesének van munkaviszonya

Nálunk a motorfinanszírozási kölcsön igényléséhez még jogosítványra sincs szüksége, csupán egy olyan kezesre lesz szükség aki rendelkezik vezetői engedéllyel. A motorfinanszírozási feltételeink hihetetlenül egyszerűek! Minden olyan motor megvásárolható a finanszírozás keretében, amely rendelkezik érvényben lévő magyar rendszámmal, illetve amely nyolc évnél nem idősebb vagy új motorkerékpár. Ahhoz, hogy megvehesse a motort, csupán 25% önerőre van szüksége (forint alapon; EUR alapon 40% a szükséges önerő).

A motorfinanszírozás futamideje 12 és 96 hónap között szabadon választható meg, mindössze arra kell ügyelnie, hogy a motorhitel lejáratakor nem lehet 12 évesnél idősebb a jármű (magánszemélyek esetében a futamidő maximuma 7 év). A kölcsön pénznemét szintén szabadon választhatja meg, lehet forint és euró, ahogyan ön kívánja. A motorfinanszírozási hitelt igénybe veheti magánszemély vagy társas, illetve egyéni vállalkozó. Irodánkkal az ügyintézés garantáltan a legkényelmesebb és legegyszerűbb választás!

Motorkölcsön

Hitelirodánknál a motorkölcsön felvételéhez még az sem jelent problémát, ha ön a KHR (BAR)-listájára került, pusztán a passzív státusz szükséges. Bar listások számára is tudunk tehát megoldással szolgálni, így semmilyen formában nem szükséges lemondania a „gép” és a lóerők szeretetéről! A hitelirodánk által nyújtott motorfinanszírozási kölcsönök közvetítése: teljes körű, országos.

Ha valamilyen okból kifolyólag nem szeretne hitelt felvenni, de még sincs meg az elegendő mennyiségű készpénze, azonban a motorkerékpárt mégis szeretné az otthonában tudni, és akkor vinni el egy körre amikor csak kedve úgy tartja, akkor az ön számára megfelelő finanszírozási ajánlatunk a lízing, hiszen cégünk motorlízingek teljeskörű intézésével is foglalkozik. Hívja a motorhitel-vonalat és minden kérdésére választ kap hitelügyintézőinktől.

Kapcsolódó oldalak:

További részletek, szükséges iratok
Online motorhitel kalkulátor
Készpénzt kap motorjára: gyorskölcsön
Motor lízingelése
Milyen motorok finanszírozhatók?
BAR-listás? Nem akadály!

HITELKALKULÁTOR

A motorhitel-kalkulátor praktikus, használata gyors és nagyon egyszerű, mindössze az igényelni kívánt pénz összegét kell meghatároznia, amely összeg alsó határa 300.000 Ft, felső határa pedig gyakorlatilag a csillagos ég.

Motorhitel-kalkulátor »

Ezek után csupán a felvenni kívánt motorhitel futamidejét kell megadni a kalkulátorban, amely minimum 12 és maximum 84/96 hónapos időintervallum között választható meg.

Teljeskörű, országos motorhitel, motorfinanszírozás a hiteles megoldások portáljától.